Deel
Ga naar beneden
avatar
Admin
Aantal berichten : 52
Registratiedatum : 16-02-18
Leeftijd : 20
Profiel bekijken

Het verhaal

op vr feb 16, 2018 8:10 pm
WATCH OUT FOR THE TRAP

M U I Z E N V A L

20 jongeren (15 tot 18 jaar) zijn plotseling verdwenen. Mensen van over de hele wereld zijn wanhopig aan het zoeken, de politie wordt erbij gehaald en uiteindelijk zelfs de FBI. Maar alles is tevergeefs.. De jongeren zitten vast op een geïsoleerd eiland, waarvan men denkt dat het onbewoond is. In werkelijkheid wordt het eiland gebruikt voor experimenten, die te gruwelijk zijn om in de "bewoonde wereld" uitgevoerd te worden. Experimenten op mensen.

De jongeren worden gehersenspoeld, waardoor ze hun geheugen geheel kwijtraken. Vervolgens worden ze ingelicht over hun "situatie". Er wordt verteld dat hun familie ze opgegeven heeft voor het experiment en dat het experiment zo belangrijk is, dat ze wel mee zullen moeten werken. Als ze het gehele experiment voltooien, dan zullen ze herenigd worden met hun familie. Anders zullen ze op het eiland moeten blijven. Hoe ver zullen ze gaan voor een familie die ze zich niet meer herinneren?

De opdrachten beginnen relatief onschuldig, met een speurtocht en veel teambonding. Maar dan valt de eerste dode.. En de tweede.. En de derde..

Hoe ver zullen ze gaan?
Muizenval
Terug naar boven
Permissies van dit forum:
Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum