Deel
Ga naar beneden
avatar
Admin
Aantal berichten : 52
Registratiedatum : 16-02-18
Leeftijd : 20
Profiel bekijken

Het verhaal

op di jun 12, 2018 9:50 pm
THE 4 HORSEMEN OF THE APOCALYPS
De vier ruiters van de Apocalypse worden voor het eerst omschreven in de Openbaring, een boek van het Nieuwe Testament. De ruiters komen ten tonele wanneer de antichrist aan de macht is, ze staan voor symbool voor zijn machtsuitingen.

Allereerst is daar Overwinning, op zijn witte paard (staat symbool voor de valse vrede). Hij draagt een kroon en zijn wapen bestaat uit een boog, waar pijlen spontaan op verschijnen zodra hij hem aanspant. Hij kan mensen naar dingen willen laten verlangen.

Dan is daar Oorlog, op zijn rode paard (staat symbool voor de verspilling van bloed). Zijn wapen bestaat uit een zwaard. Hij kan de mensen om zich heen woedend maken, met zijn eigen woede.

Daarna volgt Honger, op zijn zwarte paard (staat symbool voor de zwarte, dorre velden waardoor de hongersnood optrad). Zijn wapen bestaat uit een weegschaal, twee scherpe schijven aan een stuk touw (kan gebruikt worden als een boomerang). Hij kan mensen vermoeid maken en zelfs het bewustzijn laten verliezen.

Als laatste treedt Dood ten tonele, op zijn vale paard (staat symbool voor de kleur van de lijken). Hij draagt een Zeis en kan mensen angst laten voelen.

Maar dit is natuurlijk een jaren oud verhaal, in 2018 zou je toch niet denken dat dit nog relevant is? Maar niets is minder waar. Met de hervorming van een dodelijke groep demonen, die zichzelf de Horde noemen, zijn de vier ruiters gereïncarneerd in de lichamen van vier tieners. Op 3 augustus 2017 hadden deze kinderen moeten sterven, elk aan een ander ongeval. Maar ze stonden op uit de dood. Op miraculeuze wijze werden ze wakker uit hun coma's. Hun verwondingen genazen verbazingwekkend snel, sneller dan zou moeten. En plots veranderden ze de humeuren van de mensen om zich heen, de tiener die Oorlog is maakte mensen boos, de tiener die Dood is maakte mensen angstig etc. Bovendien droegen ze ineens een armband om hun polsen, een armband die niet af kan en die een soort energie leek uit te stralen. Overwinning draagt een witte armband, met blauwe bliksemschichten. De armband van Oorlog is rood, waar die van Honger helder is, als glas. De armband van Dood is diepzwart.

Eén voor één worden de tieners opgevangen door een andere tiener, een Ziener. Zieners vormen als het ware een soort orakel, ze krijgen visioenen over een bepaald doel wat ze moeten bereiken. Voor deze ziener is dit het samenbrengen van de ruiters en hun helpen in het verslaan van de Horde. De Horde is op zoek naar een sleutel om een nieuw rijk, een nieuwe dimensie te kunnen openen. Om zo te kunnen heersen en een volk onder te kunnen brengen aan hun tirannie. Wat de ruiters niet weten, maar de Ziener wel, is dat de armbanden die zij dragen delen zijn van de sleutel. Als ze van de armen van de ruiters afgehaald worden en samengebracht worden door een Ziener, worden ze weer hervormd tot de sleutel. Iets wat koste wat het kost voorkomen moet worden.
THE STORY
Terug naar boven
Permissies van dit forum:
Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum